J.Maki professional Hoitoaine

J.Maki professional hoitoaine – tunnetun suomalaisen J.Mäki Professional brändin uutuus hoitoaine. 2 in 1

Yksi ammatillinen hoitoaine voidaan käyttää, kuin kaksi välttämätöntä hiustuotetta:

Poispestävä hoitoaine, levitetään kosteisiin hiuksiin shampoo pesun jälkeen. Hetken kuluttua pestään vedellä pois. Tuotteen käytön jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia pörröisistä hiuksista eikä kaksihaaraisista, J.Mäki Professional hoitoaine säilyttää hiusten tuuheuden. Hiuksista tulee pehmeät ja mielyttävän tuntuiset.

 

Jätettävä hoitoaine – levitetään pyyhekuiviin hiuksiin. Sopii täydellisesti kuin hiusten muotoiluaineena, hiuksia on helppo muotoilla ja ne näyttävät elinvoimaisemmilta. Hoitoaine sisältää lämpösuojan ja suojaa hiuksia fööniltä. Sopii kuiville latvoille, latvoista tulee eloisammat ja sileät. Hoitoaineen käyttö muotoilussa ei tee hiuksista rasvaisen tai likaisen näköiset.

 

Ominaisuudet

 

Ammattilainen hoitoaine J.Mäki ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä silikoneja. Sillä on kumulatiivinen vaikutus – mitä pidempää käytät, sitä terveemmät hiuksista tulee.

 

Hoitoaineessa on täyteläinen, mielyttävän kermainen koostumus ja kevyt herkullinen aromi. Myydään kätevässä paketissa jossa pumppukorkki, jonka avulla voit käyttää tuotetta taloudellisesti. Hoitoaine helpottaa muotoilua ja sisältää lämpösuojan. Hoitoaine sisältää paljon ravinnerikkaita öljyjä.

 

Tämä hoitoaine sopii täydellisesti värjätyille, vaalennetuille ja kuiville hiuksille, Voit ostaa hoitoaineen 300ml ja 750ml pulloissa.

Ammattilaisen J.Mäki Professional hoitoaineen ansiosta teidän hiuksista tulee pehmeät, sileät ja helposti kammattavat. Tämä hoitoaine antaa hiuksille elinvoimaa ja suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.