top of page
обо мне
Якорь 1

J.Mäki Professional on näkemyksemme nykyaikaisesta hiusten kauneudesta ja hyvinvoinnista. Tutkimustuloksiin pohjaavissa tuotteissamme käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Tuotteet ovat luotu asiakkaiden tarpeiden mukaan.
Vähentääksemme hiusten rasitusta vältämme tarpeettomia lisäaineita (parabeenit, sulfaatit). Tarkasti valitut yhdistelmät ja asiakaslähtöisyytemme antavat meille mahdollisuuden ratkaista hiusten ongelmia ja täyttää tarpeita yhdellä ja samalla tuotteella - tuotteella, joka suojaa, puhdistaa ja hoitaa hiuksia samalla ennaltaehkäisten hiusta vaurioitumiselta ja kuivuudelta.

Innovaatiomme ratkaisee ongelmia ja vie ennalta olevia menetelmiä askeleen eteenpäin. Tuotteemme tarkoitus on toimia uutena innovatiivisena tapana helliä ja korjata hiuksia. Ne ovat hellävaraisia myös iholle ja ympäristölle.  
Tuotantomme vastaa nykyaikaisia vaatimuksia niin ympäristösuojelun, kehityksen kuin kuljetuksienkin eri vaiheissa. Tuotteittemme valmistuksessa ei ole tehty eläinkokeita. Painotamme tutkimustuloksien tuloksia tarkasti tarjotaksemme asiakkaiden konkreettisiin tarpeisiin ratkaisun. 

Kiitos!

bottom of page