jmäki background v2.jpg

AMMATTILAISILTA AMMATTILAISILLE

J.Mäki Professional edustaa luonnonmukaista ja vankasti tieteeseen pohjaavaa linjaa hiustenhoidossa. Tutkimustuloksiin perustuvissa tuotteissamme käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Tarkasti valitut yhdistelmät ja asiakaslähtöisyytemme antavat meille mahdollisuuden ratkaista hiushuolet ja täyttää tarpeet yhdellä ja samalla tuotteella - tuotteella, joka suojaa, puhdistaa ja hoitaa hiuksia samalla ennaltaehkäisten hiusta vaurioitumiselta ja kuivuudelta.

Tuotteemme ovat sulfaatittomia sekä parabeenittomia. Kaikki käyttämämme ainesosat ovat yhteensopivia ihonhoitotuotteiden kanssa, tehden niistä lempeät hiuspohjalle sekä iholle. Tuotteemme vähentävät hiusten staattista sähköisyyttä helpottaen muotoilua ja poistaa hiusten ylimääräistä öljyisyyttä sekä hilsettä.
Tuotteemme parantavat hiusten kasvua, ennaltaehkäisevät hiustenlähtöä ja sisältävät anti-age -yhdisteen. Pitkäaikaisessa käytössä korjaa ja elävöittää vahingoittunutta hiusta. Sisältävää UV-suojan.
J.Mäki Professional -tuotteita voi koostumuksensa ansioista käyttää turvallisesti myös hiusten laminoinnin, keratiinisuorituksen sekä hiustenpidennysten jälkeen.

black friday button.jpg
event button turku.jpg