top of page

Luonnollinen laminointi

Luonnollinen hiusten laminointi - Tämä on kosmeettinen käsittely, jolla palautetaan heikot ja vaurioituneet hiukset. Hiuksia käsitellään erikoisella koostumuksella, joka voi muuttaa hiuksen rakennetta.

Laminoinnin ero

Laminoinnin aikana jokainen hius sulkeutuu ohueksi selluloosakalvoksi. Pelkästään koostumuksessa huomaa laminoinnin eron. Luonnollisella laminaatiolla on täysin luonnolliset vaikuttavat aineet. Oleellinen on selluloosa. Muita komponentteja voivat olla kasviuutteet tai henna.

Ero on myös vaikutusajassa. Laminoinnin vaikutusaika kestää hieman pidempään. Vaikutus hiuksiin luonnollisen laminoinnin aikana on pehmeämpää ja hellävaraisempaa kuin tavallisella laminoinnilla.

Laminoinnin tyypit

  • Väritön - sopii luonnollisille hiuksille. Säilyttää luonnollisen sävyn, tekee siitä kirkkaamman, kauniimman ja antaa hiuksille huomattavan tuuheuden.

  • Värillinen - hyvä vaihtoehto hiusten värjäämiseen ja laminointiin. Sillä on sama vaikutus hiuksiin, kuin värittömällä laminoinnilla.

  • Kiharat hiukset- tällaisilla hiuksilla on huokoinen rakenne ja ne ovat vaikeasti muotoilevat. Tällä menetelmällä hiuksista tulee helpommin muotoilevat ja sileämmät.

  • Kiharien laminointi – parantaa kiharoiden muotoa ja tekee niistä kiiltävät. Eivät tarvitse erikseen muotoilua. 

Hiusten luonnollinen laminointi voidaan suorittaa sekä kampaamoissa, että kotona.

Lopputulos

  • Hiusten välitön muutos – hiuksista tulee sileät, kiiltävät ja tuuheat.

  • Hiuksista tulee helposti muotoilevat, sekä kampaus säilyy pitkään.

  • Väri säilyy pitkään värjäyksen jälkeen muodostetun kalvon ansiosta.

  • Hiukset on suojattu ulkoisen ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta - tuulelta, auringolta, sateelta ja pakkaselta. Suojaa hiukset haitalliselta lämpövaikutukselta muotoilun aikana.

Luonnollisen koostumuksensa vuoksi täysin vaaraton ja turvallinen

*Luonnollisen laminoinnin aineet

J.Mäki Professional nestemäinen Henna kasviväri, jolla on hennauutteen ja selluloosan perustuva hiusten luonnollinen laminointi vaikutus. Erinomainen ammattilaisille, sopii myös kotikäyttöön. Sen avulla voit saata tuuheat hiukset, ja  elvyttää hiusten väriä, pidentää värjäyksen vaikutusta tai muuttaa sävyä. Nestemäisen hennan jatkuvalla käytöllä hiuksista tulee terveet, kiiltävät ja upeat.

*Tee allergiatesti ennen käyttöä!

bottom of page