Makadamiaöljy tulee australialaisen puun pähkinöistä ja on tunnettu sen parantavista ja kosmeettisista ominaisuuksista. Öljyä voi käyttää, paitsi hiusten hoitoon myös ruoanlaittoon, ihon ja vartalon hoitoon, sekä ihosairauksien hoitoon. Macadamiaöljy on täynnä keholle hyödyllisiä ja arvokkaita aineita.

Ominaisuudet

Mielyttävän pähkinän tuoksuinen öljy sisältää:

  • runsaasti luonnollisia ainesosia;

  • monia rasvahappoja;

  • erilaisia eteerisiä öljyjä;

  • vitamiinit ja hivenaineet.

Macadamiaöljyn pääominaisuus on – palauttaminen. Tämän ansiosta öljyä käytetään erilaisten kosmetiikkatuotteiden valmistukseen ja hoitoon.

Macadamiaöljy hiuksiin

Makadamiaöljy on erittäin hyödyllinen hiusten hoidossa - todellinen eliksiiri. Macadamiaöljyä sisältävät shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot kosteuttavat ja ravitsevat päänahkaa tehokkaasti.

Jatkuvalla käytöllä J.Maki-sarjan tuotetta Macadamia-öljyllä voidaan:

  • päästä eroon hilseestä;

  • toipua päänahan ja hiusten sairauksista;

  • saada hiuksista kiiltävät ja tottelevaiset;

  • kosteutetut ja joustavat.

Tuotteen ostaminen

Voit ostaa J.Mäki sarjan tuotteita Macadamia-öljyllä yrityksemme verkkokaupassa.

  • White Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Scand PRO Cosmetics OY AB

Gallen-Kallelankatu 5 A 29

28100 Pori 

+358442449969

Tilaa uutiskirje!