top of page

J.Mäki Professional

Nordic Hair -hiusväri

J.Mäki Professionalin uniikki, serisiininen koostumus sisältää minimimäärän ammoniakkia ja uuden sukupolven väripigmenttejä. Tämä yhdistelmä mahdollistaa runsaan värituloksen ylläpitäen hiusten hyvinvointia ja siloisuutta. Tiivis mikropigmenttiseos läpäisee syvälle hiukseen tehden väristä erittäin kestävän ja intensiivisen. Värit sopivat näin erittäin hyvin myös harmaalle hiukselle. Serisiini antaa hiuksille silkkisen vaikutuksen, tehden hiuksista huolitellut ja hyvinvoivat.


Värin erityispiirteet:

• Hillityt skandinaaviset sävyt ovat tämänhetkinen muotitrendi. Fiksu värijärjestelmä sopii luovaan värien yhdistelyyn ammattimaisin tuloksin.

• Kirkkaat päävärit runsaalla valikoimalla sävyttäviä sekä supervaalentavia. Haluttu väri onnistuu helposti sekä sen sävyttäminenkin, esimerkiksi lämpimämmäksi, kylmemmäksi tai vaaleammaksi.


• J.Mäki Professional Nordic Hair -värit pohjautuvat kylmään pohjasävyyn ja mahdollistavatkin runsaan määrän erilaisia kylmiä sävyjä. Myös puhtaanvaaleiden sävyjen saavuttaminen onnistuu taittamalla.

JMAKI-color circle v2.png
jmäki_nordichair.png
JMäki_bleaching_powder_web.png
swatch chart cover blur.jpg
swatch chart pages blur.jpg
bottom of page