Sheavoin hyöty hiuksille
Sheavoi (Shea Butter) – on sheasta peräisin oleva kasviöljy. Eroaa merkittävästi muista öljyista kiinteällä koostumuksellaan. Tuoksuu mielyttävän pähkinäiseltä. Huoneenlämmössä tai lämpimässä lämpötilassa sheavoin koostumus muuttuu voin pehmeäksi. Sheavoin toinen nimi on karitevoi, mitä käytetään harvemmin.
Sheavoissa on runsaasti terveellisiä ravinteita
•Yli puolet voista koostuu kolmesta glyseriinihaposta, jotka määrittävät päänahan aineenvaihdunnan.
•Happojen lisäksi aineenvaihduntaa stimuloi karoteeni, joka sisältyy myös sheavoissa
•E-vitamiini, joka palauttaa vaurioituneet ja heikot hiukset, on myös erittäin tärkeä hiuksille.
Tämän takia sheavoi on arvokas ravinne keholle.
Sheavoissa on monta käyttötarkoitusta, sitä käytetään teollisuudessa, elintarvikkeissa, sekä kosmetiikassa. Sitä käytetään myös sellaisenaan ihon ja hiusten hyvinvointiin.
Sheavoi, joka on hyödyllinen hiuksille koko maailmassa, on tiettyjä ominaisuukia, niihin kuuluvat:
•Sillä on kosteuttava ja pehmentävä vaikutus päänahkaan ja hiuksiin
•Vahvistaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kasvua
•Estää erilaisia päänahan ihottumia
•Loistava hiusrakenteen palauttamissen. Vähentää hiusten kaksihaaraisia.
Sheavoi, antaa hiuksille tuuheutta ja voimaa, sekä tekee niistä eloisat ja kiiltävät.
Erityisen suosittu on Shea hiusnaamio, se vaikuttaa tehokkaasti hiusten rakenteeseen. Naamion kuuluu itse sheavoi, sekä muita luonnollisia komponentteja.

  • White Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Scand PRO Cosmetics OY AB

Gallen-Kallelankatu 5 A 29

28100 Pori 

+358442449969

Tilaa uutiskirje!