top of page

J.Mäki Henna on luonnollinen kasviperäinen hiusväri joka sopii kaikille hiustyypeille. Väri ei vahingoita hiuksia tai päänahkaa. Henna myös ehkäisee kaksihaaraisia ja poistaa pörröisyyttä hiuksista. Hennan jatkuvalla käytöllä hiuksista tulee tuuheat ja kiiltävät. Kasvivärjäys on hyvä tapa vaihtaa hiusten sävyä, ilman kemikaaleja.

Voinko saada pysyvän hiusvärin hennalla?

Kyllä voit. Henna värjää ainoastaan hiuksen ulkopinnan, alussa voi tuntua, että hiuksia pitäisi värjätä useammin, mutta kun pigmentti tarttuu hiuksiin, tämä ongelma ei enää häiritse sinua. Muista myös, että jokaisella hennan värjäyksellä on hyödyllinen vaikutus hiuksiin.

Voinko värjätä harmaita hiuksia?

Jos olet kärsivällinen voit saada erinomaisen tuloksen. Suunnittelemalla mahdollisimman kevyt ja tehokas värjäysprosessi, olemme luoneet  henna kasvivärin. Kasviväri koostuu luonnollisista uutteista, josta saa parhaat pigmentit hiuksiin. Kasviväri värjää jopa harmaita hiuksia.

Voiko hiuksia vaalentaa hennalla?

Ei, koska kasviväri ei vahingoita hiusten rakennetta. Meillä on 10 kaunista sävyä vaaleille hiuksille, joiden avulla voit sävyttää vaaleita hiuksia. Tämä menetelmä myös toimii ja tekee hiuksista terveet ja kiiltävät. Hennan luonnolliset molekyylit vahvistavat hiusten rakennetta, tekemällä niistä sileät ja kiiltävät.

Kuinka usein hennalla voi värjätä hiukset?

Jokainen värjäys hennalla vahvistaa hiuksia, joten voit värjätä niin usein kuin haluat. Hennalla voidaan vahvistaa oman luonnollisen sävyn kirkkautta ja kiiltoa. Henna on paras luonnollinen keino saada luonnollista runsautta hiuksiin. Hiusten hoitoon muuttamatta värisävyä, meillä on myös väritön henna kasviväri valikoimassamme.

bottom of page