top of page
blue line transparent.png

LOOK UP

LOOK UP -shampoo ja hoitoaine ovat suunniteltu päivittäiseen hiustenhoitoon ja varsinkin hiusten muotoilua ajatellen. Ne eivät sisällä sulfaatteja, keinotekoista väriä tai haitallisia lisäaineta. Tuotteet ovat tarkoitettu ensisijaisesti hiusten terveyden ylläpitoon ja tekemään hiuksista kiiltävät pesun jälkeen.
Verrattuna J.Mäki Professionalin varsinaiseen hoitosarjaan (valkoinen), joka on tarkoitettu perustavanlaatuiseen hiuksien ja hiuspohjan hoitamiseen,
LOOK UP -sarja keskittyy vahvemmin hiusten ulkonäköön lyhyellä aikataululla - lopputuloksen näet jo muutaman käyttökerran jälkeen.
Sopii erinomaisesti käytettäväksi muiden J.Mäki Professional -tuotteiden kanssa. Sisältää lanoliinia, argan-, kookos- ja pellavansiemenöljyä, mustaherukkaa ja mulperinmarjaa. Shampoo ja hoitoaine ovat saatavilla kahdessa eri koossa:
300ml ja 750ml.

G_AS1138.jpg

MUOTOVAAHTO
VOLUME

Mousse, tuuheiden volyymihiusten luomiseksi, ei tee hiuksista rasvaisia.
Polymeerikokonaisuus suurentaa jokaisen hiuksen paksuutta saaden aikaan mahdottoman pitkäaikaisen volyymin mille tahansa kampaukselle. Ei liimaa hiuksia yhteen eikä tee niitä rasvaisiksi. Ei tuota lisärasvaisuutta. Moussen ainutlaatuinen koostumus sisältää pellavasiementen uuteaineen, elvyttää hiuksia sisältäpäin, estää kuivumisen, pöyheyden ja kähertymisen. Suojaa hiuksia ylikuumentumiselta ja UV-säteilyltä. Helpottaa kampauksen tekoa ja
palauttaa hiuksille luonnollisen kauneuden ja kiillon.
Käyttöohje: ravista ennen käyttöä. Levitä tasaisesti pieni määrä ainetta kosteille tai kuiville hiuksille. Tee kampaus.

bottom of page